Coaching

In een coachingsessie helpen we jou om een betere docent te worden vanuit onze ervaringen en de theorie achter GeenCijfer.

Hoe ziet een coachingsessie eruit?

In een coachingsessie doorlopen we eigenlijk dezelfde stappen die een leerling doorloopt met GeenCijfer. Dit betekent dat we helder willen krijgen wat je doel is, hoe je dit doel kunt bereiken, wat je voortgang hierop is en hoe het tot nu toe gaat. We kunnen je bij iedere stap helpen, afhankelijk van waar jij het meeste behoefte aan hebt. Dit doen we door je praktijkvoorbeelden te geven of door te putten uit de theorieën die achter GeenCijfer en het gepersonaliseerde onderwijs liggen. Het uiteindelijke doel is altijd om jou naar een hoger niveau te tillen en te laten groeien – als docent en als persoon.

Kunnen de coachingsessies ook zonder gebruik te maken van GeenCijfer?

Ja, dat kan. Het belangrijkste aan de coachingsessies is dat je je verder wilt ontwikkelen. We kunnen je hiermee helpen, of dit nou met of zonder GeenCijfer is. Daarnaast is het ook mogelijk om de coachingsessies te gebruiken om te verkennen of je GeenCijfer wilt gaan gebruiken.

Zijn de coachingsessies één-op-één of in een groep?

Het liefst geven we de coachingsessies één-op-één, omdat we zo het beste naar jouw doel en ontwikkeling kunnen kijken. Het kan natuurlijk zijn dat je met een aantal collega’s tegen hetzelfde probleem aanloopt. In dat geval is het mogelijk om met elkaar een coachingsessie in te plannen.