24/03/2021

Nieuwe site & Nieuwe plannen

Wij zijn het bedrijf dat achter GeenCijfer zit. We werken aan het verbeteren van onderwijs door middel van zelfregulatie en we hopen hiermee dat asynchroon onderwijs mogelijk wordt waardoor elke leerling het beste onderwijs kan krijgen.

Na een lange tijd te hebben geëxperimenteerd op verschillende scholen zijn we nu toe aan een volgende stap. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om een nieuwe richting in te gaan en zetten we stappen naar een product dat nog beter past bij waar we voor staan: meer zelfregulatie in de klas, meer gepersonaliseerd onderwijs en een leraar als begeleider voor de leerlingen in plaats van als opdrachtgever.

Het plan

Om dit doel te halen hebben we een plan gemaakt. Dit begon bij onszelf. We hebben gekeken naar ons verhaal en onze diensten en onszelf de volgende vraag gesteld: hoe kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van het onderwijs? De conclusie was om ons product en de manier waarop we naar buiten communiceren op de schop te gooien. Nu we de eerste stappen hebben gezet zijn we toe aan de volgende uitdagingen.

We gaan aan de slag met het verbeteren van onze software. Sterker nog, we maken zelfs een compleet nieuwe versie. In deze nieuwe versie zorgen we dat de zelfregulatie centraal staat en nemen we de leraren samen met hun leerlingen mee in cycli. We zorgen hiermee dat er meer inzicht komt in waar de leerlingen hulp bij nodig hebben of wat misschien al heel goed gaat.

Het was natuurlijk ook wel weer eens tijd voor een nieuwe look en feel van het platform en soms laat de gebruiksvriendelijkheid nog wat te wensen over. Hier besteden we in deze nieuwe versie ook veel aandacht aan.

Kennisoverdracht

We zijn er achter gekomen dat wij veel weten over zelfregulatie en praktijkervaring hebben over hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. We zitten natuurlijk niet stil met het ontdekken en leren over andere onderwijsmethodes die jou kunnen helpen met het worden van een nog betere leraar.

Daarom gaan wij een kenniscentrum ontwikkelen. Hier vind je niet alleen informatie over het gebruik van GeenCijfer, maar ook over de onderwijsmethodes die achter GeenCijfer zitten. We ondersteunen deze informatie met tips en praktijkervaringen van onszelf en van andere leraren.

Meer weten?

De komende periode zullen we veel ontwikkelen. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn! Hier plaatsen we updates over onze ontwikkeling en ben jij meteen op de hoogte als we een nieuw blogbericht plaatsen. Wil je weten wat je misschien nu al kunt bereiken samen met ons? Neem dan contact met ons op.